Elbert lekker bezig in Coronatijd

Door Privé: Elbert Volkers op 11 april 2020
Steunfractielid Elbert Volkers woont op Wieringen en geeft een kijkje achter de schermen in Coronatijd met een brief aan de fractie:

Een wonderlijk bestaan de afgelopen weken. Alles lijkt tot stilstand te zijn gekomen. Het is goed om te horen dat jullie in ieder geval de situatie goed zijn doorgekomen. De rest moet ook lukken.

Rondom de leegte beschrijft de situatie van mijn agenda goed. Werken aan onze boot, Concerten en vele andere bezoeken grossiert in annuleringen. Het meest mis ik de bijna dagelijkse contacten met de fractie.

Wat ik ook mis zijn de weekend bezoeken van onze dochters. Zij wonen in Groningen. Zij zijn ook aan huis gebonden en we krijgen de meest fantastische gerechten door gestuurd. Onze zoons zijn in de buurt. Job schrijft zijn scriptie thuis omdat het kantoor gesloten is. Thomas heeft genoeg werk in de akkerbouw.

Mijn dagelijks bestaan begint in de ochtend vroeg met de kranten te lezen en daarna de kippen en de schapen te verzorgen. Ik heb allerlei klussen gedaan. Ben begonnen met snoeien van de fruitbomen. knap stoelen op. herstel glaswerk van de kas ( stormschade) en vervang enkele dubbelglas ruitjes. Natuurlijk is de kleine groentetuin altijd een punt van aandacht en zaai ik voor in de kas.

Tineke werkt de vakantie foto’s bij en werkt in de tuin. Loopt iedere dag een flinke ronde. Ik blijf thuis en we ontvangen ook geen bezoek. We kijken beperkt televisie en radio 4 staat de hele dag aan en we lezen veel. Ik lees een heerlijk boek van Micheal Pye. Aan de rand van de wereld. Hoe de Noordzee ons vormde.

Hartelijke groet. Elbert

 

Privé: Elbert Volkers

Privé: Elbert Volkers

Met een prachtige score van 4 zetels ben ik in 2019 – als 5e op de lijst – beëdigd als steunfractielid op 8 mei 2019. Noord Holland en het water, de dijken, duinen, polders, natuurgebieden en de forten vertellen elk een uniek verhaal dat inwoners, recreanten en toeristen veel te bieden heeft. Sinds de 16e

Meer over Privé: Elbert Volkers